Hulladékgazdálkodás és kármentesítés

Vállaljuk veszélyes és nem veszélyes hulladékok teljes körű kezelését, engedélyeztetését, a felméréstől a begyűjtésen, szállításon át a végső hasznosításig, vagy a kár a helyszíni kezelésig. 

A hulladékgazdálkodás terén számos szigorú hazai és EU-s irányelvnek kell megfelelni. Ez garantálja, hogy bármely hulladék elszállítását és kezelését hozzáértő és biztonságos formában visszük véghez, illetve szolgáltatásunk része, hogy a megrendelőink számára elvégezzük az adott munkához tartozó engedélyeztetéseket is. 

Magyarország bármely régiójából vállaljuk a keletkezett hulladék szabályszerű elszállítását, vagy akár a helyszíni kezelését.

Rendelkezünk saját hulladékkezelő telepekkel is. 

Inert építési bontási hulladék befogadása és újrahasznosított építőipari alapanyagok értékesítése egyedi megállapodás alapján.

Vállaljuk veszélyes és nem veszélyes hulladékok teljeskörű kezelését, országosan

Költséghatékony megoldás

Nagy mennyiségben termelődik természetes eredetű ásványi anyagokból álló maradék mélyépítési munkák során, amely hulladékokat más építési projektek számára hasznosított termékké dolgozzuk fel, ezzel jelentős költségmegtakarítást biztosítva ügyfeleink részére.

A hulladékgazdálkodás területén szigorú biztonsági szabályozásnak kell megfelelni. 

Ezek a szabályozások nem mindig egyszerűek, és egyértelműek, viszont a nem betartásból komoly anyagi és akár egészségügyi károk is keletkezhetnek. 

Cégünk a szolgáltatások mellé szívesen ad tanácsot is, elintézzük az engedélyeztetést, illetve az a szolgáltatást fogjuk javasolni, amit az adott project kapcsán a leginkább alkalmas, vagy jogilag megfelelő.

Rendelkezünk veszélyes és nem veszélyes hulladéktípus szakszerű kezeléséhez szükséges minden engedéllyel. 

A megfelelő jogi háttéren kívül természetesen rendelkezésünkre áll a megfelelő technológia, illetve a szakértelem is. 


TELJESKÖRŰ HULLADÉKKEZELÉS


BEGYŰJTÉS, SZÁLLÍTÁS

KEZELÉS

DOKUMENTÁCIÓ

Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat

Hazai Bányák Zrt. 

+36-1-369-7111

ertekesites@hazaibanyak.hu