Hazai bányák

A Hazai Bányák Zrt. 2020 őszén alakult, de a bányák már több éves múltra tekintenek vissza. Célunk volt, hogy olyan bányákat találjunk, amelyek teljes mértékben ki tudják szolgálni az építőipari kis és nagyvállalkozókat, minőségi szolgáltatást nyújtva, elérhető áron a legjobb minőségű alapanyagot biztosítva. 

Országosan egyre több bánya termékeit értékesítjük, jelenleg egy andezit bányát Galgagyörkön, egy dolomitbányát Zsámbékon és homok - kavicsbányát Mogyoródon, és Fekeden, bazaltbányát Füleken. 

Nézze meg bányáink kínálatát: 

Galgagyörk andezit bánya

Zsámbék I. dolomibánya

Mogyoród III.  homok és kavicsbánya

Feked I. Homokbánya

Füleki Bazaltbánya

Romhányi Kőbánya

A Hazai Bányák 2020-ban alapított, minőségi bányatermékekre specializálódott, országosan működő értékesítő hálózat. Az építőiparban felmerült nyersanyag-, alapanyagigényekre tudunk megfelelő kínálatot ajánlani saját kezelésben lévő, illetve partnereink termékeiből egyedi kondíciókkal.

Célunk egy olyan hazai, országos bányaterméket forgalmazó értékesítési lánc felépítése, mely egy kézből nyújt segítséget a megrendelőinknek a szükség alapanyagok egyszerű, rugalmas és versenyképes árakon történő beszerzésére.

A Hazai Bányák márka a minőséget és rugalmas kiszolgálást hivatott megformálni.

Mi nem csupán bányatermékeket árusítunk, hanem igyekszünk egy olyan komplex szolgáltatást nyújtani, ami kényelmessé teszi és megkönnyíteni partnereink, vevőink munkáját.